Menu
Tvoj košík

DOPRAVA ZDARMA nad 99 EUR.

Trávnik RSS Feed

17 Mar Založenie trávnika
burcin 0 2004
Trávnik je základným prvkom každej záhrady. Krásny, dobre udržiavaný trávnik má vplyv na celkový dojem zo záhrady, preto by založenie trávnika malo byť prvým krokom pri úprave a dizajne záhady. Prevedieme vás založením trávnika. Kedy je najlepšie začať s novým trávnikom? Tráva rastie najrýchlejšie a najsilnejšie v čase,..
17 Mar Vertikutácia trávnika
burcin 0 3835
Pravidelná vertikutácia vám pomôže revitalizovať trávnik tým, že odstráni vrstvu starej trávy a lístia (tzv. plsť), ktorá bráni prenikaniu živín. Aby sme vám vertikutáciu uľahčili, naši odborníci z Garden Technik pre vás zostavili niekoľko tipov. Často sa stretnete aj s pojmom prevzdušnenie. Prevzdušňovanie a vertikutácia sú p..
17 Mar Choroby trávnika a ich riešenie
burcin 0 7805
Niečo na vašom trávniku nie je úplne v poriadku, ale nie ste si istí, čo to je? Aj keď svojmu trávniku poskytnete vynikajúcu starostlivosť, tráva sa môže nakaziť rôznymi chorobami trávnika, ktoré môžu viesť k odumretým častiam alebo zvláštnemu sfarbeniu trávnika. Pomôžeme vám identifikovať najčastejšie ochorenia trávnika a pora..
14 Jun Tipy odborníkov pre starostlivosť o trávnik
0 1814
Trávnik musí veľa vydržať a zároveň by mal aj dobre vyyerať – všetko je otázkou správnej starostlivost. Odborník na trávníky, Walter Schwab, pestuje v bavorskom Waidhofenu profesionálne už mnoho rokov špeciálne trávníky. Také, aké ich poznáte z okolia veľkých nákupných stredísk aj také, ktoré poznáte z futbalových trávnikov. Zo svojej dlhoročnej pr..
Zobrazené 1 až 4 z 4 (1 stránok)