Menu
Tvoj košík

DOPRAVA ZDARMA nad 99 EUR.

Ako na záhradu - návody RSS Feed

17 Mar Založenie trávnika
burcin 0 2002
Trávnik je základným prvkom každej záhrady. Krásny, dobre udržiavaný trávnik má vplyv na celkový dojem zo záhrady, preto by založenie trávnika malo byť prvým krokom pri úprave a dizajne záhady. Prevedieme vás založením trávnika. Kedy je najlepšie začať s novým trávnikom? Tráva rastie najrýchlejšie a najsilnejšie v čase,..
17 Mar Vertikutácia trávnika
burcin 0 3835
Pravidelná vertikutácia vám pomôže revitalizovať trávnik tým, že odstráni vrstvu starej trávy a lístia (tzv. plsť), ktorá bráni prenikaniu živín. Aby sme vám vertikutáciu uľahčili, naši odborníci z Garden Technik pre vás zostavili niekoľko tipov. Často sa stretnete aj s pojmom prevzdušnenie. Prevzdušňovanie a vertikutácia sú p..
17 Mar Drvenie dreva pomocou elektrických alebo motorových drvičov
burcin 0 2135
Drvenie dreva je jednoduchý spôsob, ako spracovať odrezané konáre, vetvičky či dokonca stopky kukurice. Prečo vyhadzovať alebo iba páliť odpad v podobe konárov, keď si ich môžete podrviť a následne ich použiť na dekoráciu, pripraviť stielku pre domáce zvieratá alebo dokonca použiť na prípravu hnojiva? Drvenie je tiež prvý a dôl..
17 Mar Správna manipulácia s pílou na rezanie dreva
burcin 0 3090
Jednou z najdôležitejších zručností, ktoré sa musíte naučiť, ak chcete pracovať s drevom, je správne používanie píly. Správne rezanie s ručnou pílou zabezpečí dokonalý výsledok a väčšiu bezpečnosť pri používaní. Vyberte si správnu ručnú pílu na drevo Píly sú vyrábané v rôznych tvaroch a veľkostiach. Je to preto, že každá je určená na iné ..
17 Mar Choroby trávnika a ich riešenie
burcin 0 7805
Niečo na vašom trávniku nie je úplne v poriadku, ale nie ste si istí, čo to je? Aj keď svojmu trávniku poskytnete vynikajúcu starostlivosť, tráva sa môže nakaziť rôznymi chorobami trávnika, ktoré môžu viesť k odumretým častiam alebo zvláštnemu sfarbeniu trávnika. Pomôžeme vám identifikovať najčastejšie ochorenia trávnika a pora..
Zobrazené 1 až 5 z 5 (1 stránok)